dilluns, 26 de novembre del 2012

9ª SESSIÓ - Dijous 4 d'octubre

La sessió d'avui a la tarda ha consistit en una reunió amb l'equip directiu per fer una valoració inicial dels resultats de l'avaluació de diagnòstic abans de portar-los al Claustre. A la reunió s'han interpretat els resultats facilitats per la conselleria i s'ha valorat quins són els punts forts i febles i quines són les propostes de millora a proposar.
Aquesta ha estat una reunió en la que la funció de la psicopedagoga ha estat la d'assessorament i suport tècnic al professorat i al centre en matèria psicopedagògica, és a dir, assessorar i orientar després d'haver realitzat una interpretació de les dades de l'avaluació de diagnòstic i veure quins aspectes s'han de reforçar i què cal canviar de la metodologia emprada pel professorat.
S'ha valorat què s'ha fet, com s'ha fet i què podem fer per millorar els resultats...
Aquí la meva participació sí que ha estat activa, és a dir sí que he aportat algunes propostes de millora pel que fa a metodologia emprada i també a la distribució dels continguts. Les proves són molt més competencials que no les activitats plantejades als alumnes al llarg del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada