dilluns, 12 de novembre del 2012

3ª SESSIÓ - Dijous 13 de setembre

La pràctica d'avui ha estat dedicada a estudiar les sol·licituds de beques de NEE (BOE, Resolució de 24 de juny de 2012) presentades per les famílies interessades. S'ha valorat si realment és justificable o no, i s'ha determinat que són negatives. Així que, s'ha decidit que es sol·licita una reunió amb l'equip directiu del centre per palar-ne.
L'activitat ha consistit en fer una valoració de quines són les necessitats de l'alumnat sol·licitant i quines són les hores d'intervenció programades al centre, per revisar si són necessàries o, en cas contrari, aprovar la sol·licitud d'ajuda per poder tenir unes hores més d'atenció externa. I partint d'aquí, si es considera, elaborar l'informe de cada alumne  sol·licitat, per part de la Orientadora del centre.

Aquesta activitat és de valoració de les necessitats i d'assessorament a les famílies per tal de sol·licitar més recursos, si es considera adient. La funció d'aquesta activitat és d'orientació. La meva intervenció en aquesta pràctica ha esta d'observació i seguiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada