dijous, 8 de novembre del 2012

1ª SESSIÓ - Dijous 6 de setembre

Aquesta primera sessió de les meves pràctiques ha consistit en una reunió amb l'equip directiu del centre, la mestra PT, la psicopedagoga i jo. La meva participació ha estat d'observadoció i seguiment del procès (la reunió).
El tema tractat ha estat l'organització dels desdoblaments de les àrees intrumentals a les aules de final de cicle (nivells: 2n, 4t i 6è), tal i com es va decidir a la memòria de centre del curs anterior.
S'ha estudiat quina era la disponibilitat entre el professorat del centre, les hores que s'han de dedicar a reforçar l'alumnat, i després s'han valorat, de cada nivell, quines són les necessitats que hi ha.
S'ha acordat que la Cap d'estudis acabarà d'organitzar els horaris dels alumnes segons aquestes hores de disponibilitat del professorat i atenent als següents criteris:
  • S'ha de tenir en compte que per desdoblar el grup, sempre ha de ser la mateixa persona.
  • En la mesura que sigui possible, la persona qui desdoble el grup formarà part del mateix cicle.
  • Els grups es faran de manera aleatòria, però amb possibilitat de canvi.
Aquesta activitat d'assessorar respecte a l'organització docent: estratègies d'intervenció, suport..., té la funció de l'assessorament i el suport tècnic al professorat en matèria sociopsicopedagògica. Es tracta d'un assessorament al centre amb la finalitat d'organitzar els recursos de manera eficient i és una intervenció psicopedagògica del tipus preventiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada